تابستان ،فصل شربت های شفا بخش
07 خرداد 1391 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد
تابستان ،مزاج ترو خشک دارد و آدمی در این فصل دچار افزایش صفرا می شود. در گذشته ایرانیان تیزبین در این فصل با شربت سکنجبین ،شربت آب لیمو، شربت خاکشیرو آب دوغ خیار و انواع میوه های تازه فصل مثل خیار و خیار چمبر از یکدیگر پذیرایی می کردند و اینچنین به سفارش حکمای سلامتی این مرز و بوم عمل می نمودند.
گرمک ،طالبی،خربزه و هندوانه،از میوه های ساده و پر فایده عصرانه ایرانیان بوده اند. می توانید بر اساس مزاج خویش ،این میوه ها را با مصلح شان مصرف کنید؛کسانی که طبع سردی دارند باید به طالبی و هندوانه کمی گلاب ،و به گرمک و خربزه اندکی عرق کاسنی اضافه کنند و اینچنین به اعتدال طبع خویش بپردازند؛شایان ذکر است که مصرف هندوانه ،خربزه ،طالبی و انگور،به همراه غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد ایجاد می کند.