• تماس  
  • موضوعات 

مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) محمودآباد

  • آرشیوها

مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) محمودآباد

جدیدترین کتاب چاپ 98

13 آذر 1398 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

یا علیم

جدیدترین چاپ کتاب98

یکی از جدیدترین کتابهای چاپ 98 کتاب تحریر نهج البلاغه آیت الله العظمی جوادی آملی (حفظه الله) با عنوان «سلونی قبل ان تفقدونی»، شرح و تبیین فقرات خطبه‌ها، نامه‌ها و حکمت‌های نهج البلاغه است که معظم له این سلسله مباحث را از سال 1371 در خطبه‌های نماز جمعه شهر مقدّس قم آغاز نمودند و اکنون نیز پس از قریب به سه دهه همچنان در روزهای پنجشنبه در درس‌ اخلاق، ادامه دارد.فعلا دو جلدش در حوزه #محمودآباد#یافت می شود .
نمایش کمتر

 نظر دهید »

نشست فرهنگی با موضوع تربیت فرزند در مدرسه علمیه الزهرا( سلام الله علیها) محموداباد

28 اسفند 1397 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

نشست فرهنگی با موضوع« تربیت فرزند» و با سخنرانی خانوم دریاباری مشاور مدرسه در روز دوشنبه مورخ20/ 12/97 در مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) محموداباد برگزار شد .
ایشان در ابتدا عنوان کردند:مهمترین عامل موفقیت تربیت فرزندان منوط به رعایت سه شرط می باشد.: 1- تناسب رفتاری و تربیتی بین زن و شوهر . اگر زن قانونی را در خانواده قرار می دهد همسر نباید در مقابل کودک مخالفت کند چون کودک طرف موافق خودش را می گیرد و سو استفاده می کند.2- دستوری (امرو نهی) با کودکان صحبت نشود بلکه اگر رفتار نا هنجاری داردبه صورت سوال یا خبر با او در میان گذاشته شود.3- تاییدو تکذیب و یا تنبیه و تشویق باید سریعا انجام شود وگرنه کودک به مادر یا پدر اعتماد نمی کند.
ایشان ادامه دادند:برای انجام تربیت چند اصل را باید در نظر گرفت: 1- مادر باید فقط از راه محبت بیانی و رفتاری با کودک برخورد کند. و اگر تنبیه یا تکذیب لازم باشد باید به پدر ارجاع داده شود.2- با کودک بازی کرد و وقت گذااشت .3-الگو پذیری فرزند از والدین به خصوص از مادر به خاطر بارداری و شیر دهی و هفت سال اول عمر بیشتر تقلیدی انجام می گیرد.. لذا هر رفتاری که می خواهیم کودک بیاموزد یا ترک کندباید اول در خودشان تغییر دهند.
وی گفت : چند صفت اخلاقی اگر در انسان متبلور شود انسان راه سعادت را طی می کند. امام علی (ع) می فرماید:یک دوست نباید پنج خصلت را داشته باشد: باحسود ، بخیل ، بد اخلاق و دیوانهو کسی که از خانواده اصیل نمی باشددوستی نکنید.. با توجه به اینکه در دستورات اسلامی ملاک انتخاب زن نیزشامل همین گزینه ها میشودلذا پدرو مادر ا گر دوست فرزند خود باشندکودک در دوران نوجوانی هر مساله ای ایجاد شود به آنها مرا جعه خواهد کردو ناهنجاری رفتاری فرزندان خیلی کم می شود.مهمترین تلاش خانواده در جهت حس اعتماد به نفس باید باشد. امام علی ع می فرمایند:از کسی که خود را نشناسد در امان مباش. برای ایجاد اعتماد به نفس از کودکی باید مادر پانزده دقیقه بعداز ادرار و مدفوع بچه را عوض کند وگرنه اعتماد به نفس بچه خراب می شود.. به هیچ عنوان در جمع حتی در مقابل پدر نکات منفی کودک را نگویید ولی نکات مثبت را در جمع بگویید و به کودک مسوولیت بدهید.

 نظر دهید »

دین و خانواده

27 دی 1395 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

 

 نشست فرهنگی با موضوع  «دین و خانواده»  با صحبتهای مشاور خانواده، جناب آقای شکیبا فر ؛

آقای شکیبا فر در ابتدا مقایسه ای در تفاوت فضای مادی و معنوی بین حوزه و دانشگاه بیان داشت و گفت: این فضای محدود حوزه در مقابل فضای بزرگی مثل دانشگاه کجا کل دانشگاه دارند تلاش می کنند برای رفاه مادی. وقتی شما به مطب پزشک بروید اگر کسی پول ندهد نسخه اش را پاره می کنند. آنجا فقط دنبال دنیا می گردند ولی شما در یک فضایی زندگی می کنید که دنیا را فضایی برای عقبی خود قرار می دهید .جامعه امروز ما به شما نیاز دارد .حضرت رسول (صلی الله علیه وآله وسلم) به امام علی (علیه السلام ) می فرماید :علی جان اگر یکی توسط تو  هدایت بشود از آنچه ماه و خورشید به آن بتابد ارزشش بیشتر است .

مشاور خانواده ادامه داد: چند عنصر را در خودتان تقویت کنید :1- کلام ، حرف با منطق بزنید . دین ما زیباست  سعی کنید حرف بزنید  و با حرفتان دیگران  را به سمت دین خدا هدایت کنید . 2-مخاطبتان را بشناسید .3- عامل به گفته هایتان باشید.اگر در محفلی از نماز صحبت میکنید . باید خودتان نماز شبتان را هم خوانده باشید .در خانه ای که نماز شب خوانده شود ستونی از نور تا عرش خدا می رود.حتما برای این ریاضت بکشید .نحوه زندگی را برای دیگران ترسیم کنید.

ایشان اضافه کرد: ما دوجور زندگی داریم : یا پدر مادری داریم که صفر تا صد زندگی را به ما آموزش میدهند. یا خودمان باید برویم و آن را یاد بگیریم و خلاق باشیم .بعضی از افراد که برای مشاوره می آیند نه پدر و مادر چیزی به ایشان یاد داده و نه خودش فرد خلاقی است . بنابراین در زندگی دچار مشکل می شوند.اگر به من بگویند زندگی را تعریف کن می گویم : لذت لذت لذت. از پختن از شستن گرفته تا کار کردن  به عشق زندگی  و رضای خدا، اگر زندگی کنیم  همش میشود لذت. خدا می فرماید: همه شما را امتحان می کنم  با نقص در مال با ترس از گرسنگی با مریضی فرزند. همه امتحان خداست .اگر زنی همسر بدی داشته باشد و تحمل کند هر زمان که بمیرد شهید مرده است . بدترین مردها را  زنان باهوش می توانند مثل انگشتر در دستشان بکنند. زن موفق زنی است که تا شوهرش از در داخل بیاید برود کنار زنش و مرد خوشبخت کسی است که تا از در خانه خارج شد  زن چند بار به در نگاه کند تا ببیند کی از در داخل می آید .

 نظر دهید »

برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع «تأثیر فضای مجازی بر سبک زندگی اسلامی»

19 اسفند 1394 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

 

به همت معاونت پژوهش ، کرسی آزاد اندیشی با موضوع « تأثیر فضای مجازی بر سبک زندگی اسلامی»در روز سه شنبه مورخ 94/12/15 با  حضور کارشناس مسائل فضای مجازی سرکار خانم ندا سیفی و چهار نفر از طلاب نخبه به عنوان موافقین و منتقدین بحث، در مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) محمودآباد برگزار شد.

خانم نیکزاد معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) محمودآباد، هدف از برگزاری این کرسی را همه گیر شدن استفاده از فضای مجازی در بین افراد  جامعه که طلاب نیز بخشی از این افراد می باشند عنوان کرده و بیان کردند که استفاده از این فضا ها باید با آگاهی و بینش درست و سازنده صورت گیرد.

خانم سیفی ، کارشناس مربوط به مسائل فضای مجازی  در باره لزوم استفاده از فضای مجازی در دنیای امروز گفت:

« چندسالی است شبکه های اجتماعی (فیسبوک،واتسآپ،وایبر،لاین،تانگوو…) دردهکده جهانی به گونه ای دیگر درخشیدهاند  و افراد بسیاری را از اقصی نقاط جهان ، ترغیب به عضویت کرده اند. شبکه های اجتماعی هم خوب هستند و همبد.

ایشان اضافه کردند: ایجاد شبکه های اجتماعی در کشور ما به سرعت رو به افزون است و هرروزه برتعداد آن اضافه می شود.امروزه رسانه های اجتماعی به یک مهارت جدید و مهم برای همه و حتی برای  کسانی که حتی درک بسیار بالایی از  فناوری ندارند، تبدیل شده است. در سال های اخیر دسترسی میلیون ها کاربر در سراسر جهان به رسانه های  وشبکه های اجتماعی باعث شده است تا این رسانه ها درکانون توجه جوامع مدرن  و افراد زیادی قرارگیرند و ازمحبویت قابل توجهی به خصوص در میان نسل جوان برخوردار شوند. شناخت صحیح از این رسانها باعث می شود تا کاربران بیش از پیش بتوانند از این ابزارها استفاده مفید و موثر داشته باشند.                                              

به آمارگرفته شده در مورد اینکه چند سال طول کشید تا مخاطب رسانه ها به 50 میلیون نفر برسدتوجه کنید:

-تلفن ,درمدت 20سال-رادیو در مدت 38 سال -تلویزیون  13 سال-تویتر در3 سال فیس بوک 6/3 ماه اینایستا گرام در یک روز.

در پایان این کرسی همگی طلاب متفقاً به نتایج زیر رسیدند:

- به طور کلی دانش ما از آسیب های روانی ناشی از اینترنت هنوز به بازپروری و رشد و گسترش نیاز دارد. برای جلوگیری از بروز هر نوع اختلال روانی و رفتاری ناشی از سوء کاربری اینترنت به موارد زیر توجه کنید:
1-باید  ورود و خروج در اینترنت را تحت نظرگرفت و از میزان آن اطلاع پیدا نمود.

2- اگر بیش از ماهی ۲۰ ساعت به اینترنت وصل می شویم بی آنکه کار خاصی جز پرسه زدن و چت کردن نداشته باشیم می بایست از تعداد این ساعت ها کم کم بکاهیم تا در یک برنامه زمان بندی سه ماهه دست کم نیمی از این زمان را کم کنیم.
3 -بایداز اینترنت برای فعالیت های مفید مانند بررسی سایت های فرهنگی یا علمی هم استفاده کرد.. اینترنت بیشتر جنبه کاری و تسهیل گری دارد تا تفریح و وقت گذرانی.
4 - بیشتر از روزی دو بار  فهرست دوستان  را چک نکرد.
5 -نبایدمزاحم دیگران شد و حریم خصوصی آنها را زیر پا گذاشت.
6–باید برای همیشه دور سایت های غیراخلاقی را خط کشید.

 نظر دهید »

نشست فرهنگی- بهداشتی با موضوع «بهداشت فردی و بیماری های زنان»

28 بهمن 1394 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

 


DefSemiHidden="true” DefQFormat="false” DefPriority="99″
LatentStyleCount="267″>
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Normal">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="heading 1″>


















UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Title">

UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Subtitle">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Strong">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Emphasis">
UnhideWhenUsed="false” Name="Table Grid">

UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="No Spacing">
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading">
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List">
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid">
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List">
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading">
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List">
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid">
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1 Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2 Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1 Accent 1″>

UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="List Paragraph">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Quote">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Intense Quote">
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2 Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1 Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2 Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3 Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid Accent 1″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3 Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid Accent 2″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3 Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid Accent 3″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3 Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid Accent 4″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3 Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid Accent 5″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Shading Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light List Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Light Grid Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 1 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Shading 2 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 1 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium List 2 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 1 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 2 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Medium Grid 3 Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Dark List Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Shading Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful List Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” Name="Colorful Grid Accent 6″>
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Subtle Emphasis">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Intense Emphasis">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Subtle Reference">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Intense Reference">
UnhideWhenUsed="false” QFormat="true” Name="Book Title">



A">ایشان با تعریفی از معنی سلامتی سخن خورا آغاز کردند . ایشان فرمودند: سلامتی یعنی از لحاظ جسمی و روحی سالم باشیم  یعنی علاوه بر بهداشت جسم  باید به بهداشت روح  هم توجه  و دقت لازم را داشته باشیم .بنابر این اگر ما از لحاظ جسمی سالم باشیم ولی از لحاظ روحی مشکل داشته باشیم پس بیماریم .

ایشان در ادامه فرمودند :بهداشت فردی به شاخه های متعددی تقسیم میشود ..مثل مو،چشم،دهان و دندان، پوست، بدن ؛همه اینها دست به دست هم میدهند تا ما بتوانیم  در جامعه زندگی کنیم .

ایشان  ادامه دادند: دو بیماری که زنان را تهدید میکند  یکی سرطان رحم می باشد و دیگری سرطان سینه.

ایشان در ادامه صحبتشان  در زمینه این دو بیماری اطلاعات لازم را به طلاب ارایه دادند.

 

 نظر دهید »

نشست فرهنگی و اخلاقی با موضوع: «جایگاه زن به عنوان همسر و مادر در محیط خانواده»

08 دی 1394 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

 

 نشست فرهنگی و اخلاقی با موضوع “جایگاه زن به عنوان همسر و مادر در محیط خانواده” با سخنرانی کارشناس خانواده جناب آقای “دکترابراهیم اندرخورا” در روز جمعه 4دیماه 94در مدرسه ی علمیه  الزهرا(سلام الله علیها) محمودآباد برگزار شد.

کارشناس محترم برنامه در ابتدا به تعریف خانواده پرداختندو فرمودند:« خانواده متشکل از زن و مرد و فرزندان و محیط امن و آرام برای اعضای خانواده میباشد» و بعد از آن به تبین و اصول و قواعد مربوط به خانه و خانواده پرداختند.

در ادامه به نقشهای مربوط به زنان پرداختند و گفتند یک زن به عنوان همسر خانواده"چه نقشهای را بر عهده دارد ومهمترین نقشهای یک زن را نقش مادرانه و نقش عاشقانه و نقش همسرانه معرفی نمودند و خاطر نشان کردند که بذر خوب در زندگی هر فرد “عاشقانه زندگی کردن” است.

ایشان همچنین بیان داشتند مردان باید به عشق زنان توجه نمایند و زنان به غرور مردان و فرمودند:ابراز محبت مرد به زن باید در گوش چپ زن باشد زیرا مرکز توجه بدن قلب است و یا اینکه برا شیر دادن به نوازاد باید با سمت چپ شروع به شیر دادن نمود و با سمت چپ نیز پایان دهند.

ایشان همچنین به وظیفه ی مادر در شاد کردن اعضای خانواده پرداختند که یک مادر باید قدمهای آگاهانه و عاقلانه وصبورانه در زندگی بردارد تا خانواده ی موفقی داشته باشد.

در انتهای بحث به مهمترین آسیبهای که سبب میشود که زنان نتوانند نقش خود را به درستی ایفا کنند پرداختند.

ایشان ساعاتی را نیز با همسران طلاب مشغول بحث و گفتمان شدند که  نقش مردها در محیط خانواده به عنوان همسر وپدر چگونه است.

و در انتهای جلسه به پاسخ به پرسشهای طلاب خواهر و همسران آنان پرداختند.

 نظر دهید »

همین که بنده خوشتیپ توآم ، مرا بس است

26 فروردین 1394 توسط مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

خدایم…

من برای تو تیپ زده ام …!


بگذار نپسندنم …!


همین که بنده خوش تیپ توام …

من را بس است…!

 

 نظر دهید »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) محمودآباد

مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان محمودآباد، از مدارس علمیه استان مازندران بوده و از سال 1390 شروع به فعالیت نموده است.

جستجو

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟