به مناسبت روز جهانی غذا: «نقش غذا در سلامت روح و جسم»
نشست فرهنگی به مناسبت روز جهانی غذا با موضوع «نقش غذا در سلامت روح و جسم» با صحبتهای طلبه مدرسه، خانم رقیه رضایی؛
وی در ابتدا گفت: اولین هدف دشمن در جنگ نرم نسل کشی شیعیان است. این نسل کشی از طرق مختلف صورت می گیرد:
1- جنگ: کشتار مردم بی گناه و بی دفاع در جهان اسلام 2-پوشاک: با برهنه کردن زنان در جامعه اسلامی و تبعات اجتماعی و فرهنگی و خانوادگی ناشی از آن. 3- از طریق غذا که بحث ما هم در این زمینه است.
خانم رضایی ادامه داد: دشمن با تغییر مزاج در جامعه اسلامی و ایجاد تنوع در غذا، مرگ خاموش را برای ما به ارمغان می آورد. عامل اصلی اکثر بیماری ها خوردن غذاهای رنگارنگ و متنوع، ریزه خواری ها، پر خوری و خوردن غذاهای فست فودی و بلغمی و سوداز است. این نوع تغذیه باعث ایجاد اختلال در هضم و شکل معده و در نتیجه سبب بیماری های گوناگون و گاهی خطرناک و مرگ زا می شود.
وی افزود: طبق حدیثی از امام علی (علیه السلام) عامل اصلی در اکثر بیماری ها معده است. اکثر غذاهایی را که ما روزمره از آن استفاده می کنیم غذاهای امروزی و جدیدی هستند که دارای طبع سرد و سودای بالاست که در انسان باعث سستی و بی حالی و خواب آلودگی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز می شود همچنین باعث می شود انسان در انجام عبادت هم بی حال و بی رغبت باشد و حضور قلبی وجود نداشته باشد و از طرفی باعث کاهش میل جنسی در افراد و کاهش نسل می شود، عاملی که امروزه باعث طلاق و جدایی خانواده هاست.
وی در ادامه غذاهایی که برای بدن انسان مضر می باشد را با دلیل نام برد.
خانم رضایی سخنانش را مستند به روایات اهل بیت کرد و در انتها گفت: رسول اکرم (ص)می فرمایند: کسی که عادت کرده زیاد غذا بخورد قلب خود را قسی کرده است . پس ما باید به اندازه ای غذا بخوریم که توان عبادت داشته باشیم نه اینکه اینقدر غذا بخوریم که حال عبادت نداشته باشیم.